Biorevitalisatsioon

Erinevad biorevitalisatsioonpreparaadid sisaldavad vitamiine, antioksüdante, amiinohappeid, polünukleotiide- mikrotsirkulatsiooni ergutavaid/pleegitavaid toimeaineid mis võivad aidata silmaaluste probleemide korral. Biorevitalisatsioon parandab silmakontuuri, täidab silmaümbruse pindmised kortsud ning on efektiivne tumedate silmaaluste ja väsimuse vastu. Hüaluroonhape on biotehnoloogilisest, mitteloomsest päritolust. Protseduuri viiakse läbi 2-3 korda, kolme nädalaste intervallidega:

Electri HA(hüaluroonhape) 0,55% + SA 1,6% (merevaikhape)/ 1,5ml

Ideaalne esimeseks injektsioon-süvaniisutavaks protseduuriks ja väga kiire tulemuse saavutamiseks ülikuiva ja dehüdreerunud silmaümbrusele. Protseduur vähendab hüdrofiilsust, kuna on lähedane selle loomulikule naha füsioloogiale.

Tulemus:

  • tõstab juba ühe protseduuriga naha niiskustaset kuni 56%
  • parandab naha tooni ja tekstuuri
  • toimib tugeva antioksüdandina
  • taandub ebameeldiv naha “kiskuv tunne”

Protseduuri viiakse läbi kuurina kuni 3 korda, iga 2 nädala tagant, et tekiks kumulatiivne efekt ja säiliks pikem tulemus, vajadusel korratakse protseduuri 6 kuu pärast.

Protseduuri maksumus:

1 kord/ 190€

3 korda/ 515€

Prostrolane Inner B SE/ 1,0ml

Nelja biomimeetilist peptiidi ja hüaluroonhapet sisaldav preparaat kasutab toimeainet- pikaajaliselt vabastavat tehnoloogiat. Peptiidid ja hüaluroonhape, mis aitab vähendada rasvarakke ja soodustab vabanenud lipiidide eritumist organismist, stimuleerides samal ajal kollageeni tootmist. See taastab naha terve välimuse ja toimib nahka pinguldavalt.

Kuidas Prostrolane Inner B SE toimib?

Preparaadi üks peamisi toimeaineid on silmaaluste kottide ja silmi ümbritsevate tumedate ringide vähendamine. Toode mitte üksnes ei vähenda rasvaladestusi, vaid muudab naha elastsemaks. Seega ei ole vaja karta, et rasvade vähendamise tulemusel jääks nahk rippuma. Peptiididel põhinev tehnoloogia soodustab kollageeni sünteesi, mis muudab silmaümbruse tihkemaks, vähendab rasvaladestuste akumuleerumist ja parandab naha välimust. Tulemused on näha juba peale esimest protseduuri, protseduur viiakse läbi kanüültehnikas. Protseduuri soovituslik kuur on 2 korda, 1 kord kuus.

Protseduuri maksumus:

1 protseduur-  220€

Twac Eye/ 1,0ml

Polünukleotiididel põhinev preparaat, mis annab juba peale esimest korda nähtavad tulemused. Protseduuri viiakse läbi iga 2-3 nädala tagant 3 korda.

Twac Eye preparaat soodustab:

  • rakkude ainevahetuse kiirendamist ja kasvu
  • stimuleerib aniogeneesi (veresoonte võrgustiku aktiveerimine, hõlmab kõiki metaboolseid protsesse, haavade paranemine jne.)
  • suurendab hüaluroonhappe niisutavat toimet
  • võimas vabade radikaalide püüdjad
  • kaitseb silmaümbrust UVB- kiirguse eest

Protseduuri maksumus:

1 protseduur- 170€

3 protseduuri- 465€